12 Februarie 2014 Oamenii nu mai citesc CE scrie în saituri

Posted in Dev

Doar aruncă o privire şi, dacă nu-s convinşi în 3 secunde, au ieşit. Nu ne crezi? 

Această imagine este utilizată cu scop ilustrativ-caricatural, însă şi saituri ce mar mai ordonate pot produce în mintea vizitatorilor aceeaşi confuzie.

Atunci gândeşte-te: de câte ori ai căutat ceva pe Google, ai intrat în unul dintre saiturile de pe prima pagină, le-ai dat un scroll şi apoi ai dat back pe pagina de rezultate? Realitatea e că internauţii de azi tolerează îmbâcseala şi incoerenţa mai puţin ca oricând.

Ce vrem să spunem aici e că trăim vremuri în care designul şi şarmul general al unei pagini web este mai important ca oricând. Degeaba aveţi o brânză bună, dacă o puneţi într-un burduf de câine! Degeaba ai cel mai bun produs ori cel mai bun serviciu, dacă saitul nu este frumos.

Clientul web din ziua de astăzi este mai pretenţios decât vă închipuiţi şi nu cumpăra sau petrece timp pe un sait care nu inspiră autenticitate, pasiune şi calitate. Tu ai face-o?

Ei bine, aici putem interveni noi, pentru că ştim nu doar să facem saituri performante, cu uzabilitate intuitivă, ci şi saituri care să placă şi care prelungesc şederea vizitatorilor în ele şi-i conving că au ajuns unde trebuie.

Dacă te gândeai mai demult că lucrurile ar putea sta aşa şi tocmai ţi-am confirmat cele mai negre temeri, contactează-ne să afli cum te putem ajuta.

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular