Casa de oaspeți Sfântul Nicolae - casadeoaspeticsn.ro

Identitate de brand, Brand identity, Design web, Web design, Search engine optimization (SEO), Graphic design, Graphic design, Analiza concurenței

De ce are nevoie saitul unui hotel sau pensiuni? Exact de ceea ce am pus noi în Casa de oaspeți Sfântul Nicolae!

Înainte de a începe lucrul, am documentat bine subiectul, ocazie cu care am înțeles care sunt Principiile vitale pentru un sait fabulos de hotel sau pensiune

Casa de oaspeți Sfântul Nicolae are o mulțime de atuuri: poziționare ultracentrală în Iași, servicii de cazare foarte bune, personal tânăr și drăguț. Saitul pe care urma să-l construim trebuia musai să surprindă acest etos și să creeze vizitatorului o imagine cât mai atrăgătoare a locului. Desigur, esențial la un astfel de sait e să transmită vizitatorului tocmai aterizat din Google, de pe Facebook etc., unde se află și cum poate rezerva o cameră. În acest caz numele a constituit un avantaj, fapt care a permis să se renunțe la motto-uri ori alte explicații și toată atenția să se concentreze pe crearea unei atmosfere cât mai seducătoare pentru un potențial client.

Chiar și la o privire sumară, devine repede evident că acest sait este mai mult decât un sait tipic de prezentare. Internetul românesc e plin de saituri de prezentare de hoteluri și pensiuni tipice, care nu mai reușesc să se diferențieze unul de altul. Saitul Casei de oaspeți Sfântul Nicolae e atrăgător, chiar captivant: te poartă prin camere, prin bucătărie, prin împrejurimi te face să te simți deja familiar cu locul, chiar înainte să ajungi acolo.

S-a acordat o atenție deosebită elementelor de stil, pentru a crea un sait original și inconfundabil.

Sub aspect tehnic, saitul este echipat să ruleze optim pe toate dispozitivele de navigare. De asemenea, are înglobat un sistem de booking, de gestiune a rezervărilor și de emitere de facturi fiscale.

În concluzie, conceptul care a fost pus în practică în acest proiect este unul de cursă lungă și suntem convinși să acest sait va arăta foarte bine, în raport cu restul saiturilor de profil, și peste 3-5 ani. 

casadeoaspeticsn.ro