Paradis verde.ro

Identitate de brand, Design web, Marketing digital, Magazine online, Search engine optimization (SEO), Copywriting

Unul dintre cele mai cunoscute saituri de horticultură din România.

Am dezvoltat actuala platformă paradisverde.ro în toamna anului 2011, înlocuind un sait simpluţ, tipic, de prezentare a unei pepiniere.

În stilul nostru specific, de a gândi lucrurile în stil mare şi de a împinge posibilităţile la maximum, am propus un concept de sait care, la acel moment, a părut destul de straniu.

Cererea primită viza doar un magazin online, însă noi am propus şi dezvoltarea unei zone de conţinut. Mai multe nu putem dezvălui aici, fiind limitaţi de clauze contractuale, dar mai putem spune însă că, în februarie 2013, am mai făcut un input conceptual, retoric şi tehnic saitului paradisverde.ro, care a condus în câteva luni la o avalanşă de vizitatori. Iar nu avem voie să dăm cifre exacte, dar saltul de trafic a fost de peste 800%, atingând în prezent o valoare pe care puţini ar paria. Desigur, vorbim de trafic curat, lucru evident pentru ochiul expert dar şi pentru oricine a căutat pe Google un subiect din aria tematică horticolă.

În prezent, lucrăm la o versiune nou-nouţă a platformei, responsive design, ce va veni cu o regândire a zonei de conţinut şi cu un magazin online de ultimă generaţie.