MMB.ro şi Reţeaua de saituri pentru parohii

Identitate de brand, Design web, Graphic design, Search engine optimization (SEO), Copywriting

Platformă multisait, cu funcţionalitate de reţea de socializare, dezvoltată pentru Mitropolia Moldovei şi Bucovinei. 

 

 

Platforma mmb.ro a fost gândită să susţină saitul oficial al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, precum şi toate saiturile parohiilor din această mitropolie (aprox. 1000). Mai mult decât atât, toate cele peste 1000 de saituri ale parohiilor sunt autonome, administrabile independent, dar şi interconectate.

 

 

De pildă, când administratorul unui sait de parohie adaugă o ştire, acesta are posibilitatea de a o afişa numai în pagina proprie sau de a o promova în toată reţeaua. În cazul în care se optează pentru afişarea în toată reţeaua, ştirea va fi preluată de un widget instalat default în toate saiturile, care centralizează toate ştirile făcute publice în reţea. Acest widget este implementat şi în portalul doxologia.ro, pentru valorificarea mai bună a nişei de potenţiali vizitatori.

 

 

Tot pentru interconectivitate, în platforma mmb.ro a fost implementat şi un calendar în care evenimentele, de asemenea, pot fi anunţate doar pe pagina unei parohii ori pot fi trimise în calendarul general, ce cumulează toate evenimentele din reţea.