Scutecele.ro

Design web, Marketing digital, Magazine online, Search engine optimization (SEO), Copywriting, Graphic design, Analiza concurenței

Scutecele.ro este un magazin 100% original, construit cu multă analiză şi migală, în jurul tipului de produs şi profilului de client căruia i se adresează. 

Platforma foloseşte tehnologia responsive-design, făcând navigarea deosebit de plăcută şi ergonomică pe dispozitivele mobile, perfectă pentru mămicile care trebuie să fie mereu în mişcare. Resursa informatică este de ultimă generaţie, ceea ce face ca scutecele.ro să fie comparabil cu magazinele de top de pe web-ul actual.

Cromatica saitului a fost o altă dimensiune prioritară în dezvoltare, străduindu-ne să obţinem o formulă cât mai „mommy friendly”.

Din primele impresii ale vizitatorilor am înţeles că obiectivele au fost atinse cu brio.

Scutecele.ro nu este doar un sait de e-comerce. În ziua de astăzi asta e prea puţin. Pe lângă funcţionalităţile specifice, saitul este echipat cu o serie de mecanisme tehnice şi comunicare, de natură să asigure un flux de vizitatori în creştere şi, implicit, creşterea numărului de clienţi.