Parohia Sf. Maxim Mărturisitorul Copou - Iaşi

Identitate de brand, Design web, Search engine optimization (SEO)

Probabil cel mai modern sait al unei parohii ortodoxe.

În saitul Parohiei „Sf. Maxim Mărturisitorul Copou – Iaşi” am folosit cea mai performantă tehnologie responsive-design a momentului, iar rezultatul arată splendit pe toate dispozitivele de navigare web ale momentului, de la telefoane mobile, până la desktop-uri profesionale, de mare rezoluţie.

Ca să înţelegeţi ce ne-a inspirat atunci când am desenatul saitul parohiei, ar trebui să mergeţi odată la o slujbă, să intraţi în atmosfera de acolo. Contactul cu parohul Dragoş Bahrim (un matematician îndrăgostit de teologia Sfântului Maxim Mărturisitorul) şi cu comunitatea întreagă îţi transmit o bucurie neobişnuită.

După o muncă atentă de analiză şi proiectare, am reuşit să construim un sait de parohie cu o respiraţie urbană atipică, foarte plăcută.

Aspectul uşor „colţuros”, inoculat de tipografia aleasă, a fost unul dintre aspectele cele mai intens discutate şi analizate. În final, am optat să folosim în titluri un font cu majuscule alungite, fără serife, cu efect acut, pentru a induce în sait tonul din opera Sfântului Maxim Mărturisitorul. Cunoscătorii ştiu exact la ce ne referim.

În rest, multe alte lucruri deja obişnuite la proiectele dezvoltate de noi: accent pe imagine şi usabilitate, panou de administrare intuitiv, manual de administrare şi asistenţă post dezvoltare etc.